Stagiair Account Manager

Wij zoeken een Stagiair Account Manager (m/v) die zijn of haar eigen talenten verder wil ontwikkelen, maar ook een kijkje in de keuken wil nemen van een creatief bedrijf. Je krijgt dus ook de mogelijkheid om meer te leren over hoe je met klanten samenwerkt, offertes en facturen maakt en wat er allemaal bij het runnen van een eigen bedrijf komt kijken.

Als Stagiair Account Manager (m/v) ondersteun je het Salesteam van Sporting ID. Je werkt met het Salesteam op een actieve manier in alle commerciële activiteiten. De sportwereld in Nederland wordt jouw werkgebied en gaat samen met jouw directe collega ervoor zorgen om mooie deals binnen te halen.

Deze functie is een prachtige kans voor een uitdagende stagiair om kennis te maken met het bedrijfsleven vanuit een zeer sportief gericht bedrijf.

Wij zoeken iemand met:
– Minimaal een MBO-opleiding in de richting van Account Manager.
– Minimaal 3 maanden beschikbaar
– Je hebt enige ervaring met het Microsoft Office
– Ervaring met Photoshop is een pre

Je legt de lat hoog, bent accuraat en hebt oog voor commerciële mogelijkheden. Je kunt zowel in teamverband werken als zelfstandig je lijnen uitzetten. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wij bieden:
– Een vaste stagevergoeding + een bonussysteem
– Een afwisselende stage
– Goede begeleiding
– Leuke collega’s en goede werksfeer
– Een eigen werkplek op kantoor bij Sporting ID

Interesse?
Stuur een e-mail met je cv en motivatie naar Mark Smith, 📧: mark@sportingid.nl

Sporting ID   |   Van ’t Hoffstraat 111   |   2665 JL   |   Bleiswijk   |   Nederland   |   Tel: 010 – 307 48 52   |   Email: info@sportingid.nl