Over Sporting ID

Sporting ID Group
De Sporting ID Group is ontstaan in 2014. Met behulp van veel succesvolle activiteiten heeft Sporting ID Group een karakteristieke visie gecreëerd. Met deze visie heeft Sporting ID Group diverse platforms opgericht die zorgen voor compleetheid. Vanuit onze vestiging in Bleiswijk worden de meeste activiteiten verricht waaronder ook het produceren & verzenden.

Het Hoofdkantoor
opereert vanuit een centrale locatie, hier zit zowel de salesafdeling als productieafdeling gevestigd. Mede door deze centrale locatie is de Sporting ID Group in staat om snel te handelen bij al uw (aan)vragen met betrekking op onze bedrijven.

Captain-Armband Group
Als een wereldwijd opererende organisatie met een eigen productieafdeling bieden wij met de Captain-Armband Group aanvoerdersbanden voor iedereen, van klein tot groot.
Met onze 5 internationale websites; Aanvoerdersband.com, Captain-Armband.com, Captain-Armband.us, Captain-Armband.uk & Kapiteinsband.be, zijn wij één van de grootste spelers op het gebied van gepersonaliseerde aanvoerdersbanden ter wereld.

ONE Design
ONE Design werd in 2018 gelanceerd. Met ONE Design willen wij kwalitatief goede kleding aanbieden tegen zeer scherpe prijzen. De nadruk bij ONE Design ligt op het produceren van t-shirts voor kinderen met unieke maar vooral leuke prints.
Wij werken als team ontzettend hard om voor jullie de mooiste collecties samen te stellen en de allerbeste klantenservice te bieden!

Sporting ID   |   Van ’t Hoffstraat 111   |   2665 JL   |   Bleiswijk   |   Nederland   |   Tel: 010 – 307 48 52   |   Email: info@sportingid.nl