Sportieve Account Manager (m/v)

Voor het aankomende schooljaar zoeken wij een enthousiaste Stagiair Account Manager (m/v) die zijn of haar eigen talenten verder wil ontwikkelen, maar ook een kijkje in de keuken wil nemen van een creatief bedrijf. Je krijgt dus ook de mogelijkheid om meer te leren over hoe je met klanten samenwerkt, offertes en facturen maakt en wat er allemaal bij het runnen van een eigen bedrijf komt kijken.

Als Stagiair Account Manager (m/v) ondersteun je het Salesteam van Sporting ID. Je werkt met het Salesteam op een actieve manier in alle commerciële activiteiten, tevens krijg je de mogelijkheid één van onze webshops uit te bouwen tot jouw unieke (stage)project.

In deze veelzijdige, actieve rol werk je ondersteunend naar het Salesteam en rapporteer je aan de directie. Deze functie is een prachtige kans voor een uitdagende stagiair om kennis te maken met het bedrijfsleven vanuit een zeer sportief gericht bedrijf.

Wil jij je als stagiair je profileren en onderscheiden tijdens deze uitdagende stageperiode? Stuur dan snel je reactie (motivatiebrief) met CV naar: info@sportingid.nl.

Sporting ID   |   Wilgenlei 15   |   2665 KN   |   Bleiswijk   |   Nederland

Tel: 010 – 226 55 54   |   Email: info@sportingid.nl