Over Sporting ID

Sporting ID is in 2015 opgericht en wordt gerund door Mark Smith. Mark heeft vanaf zijn 16e jaar in het betaalde voetbal gespeeld en is in 2010 gestopt na te hebben gespeeld voor o.a. Feyenoord, Sparta Rotterdam & AGOVV Apeldoorn. Werken in de sportwereld was één van de wensen welke Mark altijd heeft gehad en is zodoende gaan zoeken naar een mooie uitdaging. Door het netwerk van Mark in de sportwereld hebben wij in de loop der jaren een mooi netwerk mogen opbouwen met verenigingen op elk niveau in binnen- en buitenland.
Met verscheidene ondernemingen welke onder Sporting ID vallen is Sporting ID als geen ander nauw betrokken bij sportend Nederland.

Aanvoerdersband.com is alles waarmee het begonnen is bij Sporting ID. Aanvoerdersband.com geeft jou de mogelijkheid om je unieke aanvoerdersband zelf te ontwerpen! Hier kan je met onze speciale online editor een logo, teksten en afbeeldingen op de aanvoerdersband plaatsen en zo jouw eigen aanvoerdersband te ontwerpen! Met de websites Aanvoerdersband.com, Captain-Armband.us, Captain-Armband.com, CaptainArmband.uk en Captain-Armband.es kunnen wij op elke werelddeel onze aanvoerdersbanden leveren. Kort samengevat: Online, gemakkelijk en snel je eigen aanvoerdersband maken!

Sportmaterialen.com is sinds September 2017 onderdeel van Sporting ID geworden. Sportmaterialen.com is ontstaan na de over name van Sport Creations en levert uitsluitend sportaccessoires en sportartikelen tegen scherpe en marktconforme prijzen.

Shin ID levert scheenbeschermers welke geheel kunnen worden gepersonaliseerd naar wens van de klant. Door een goede kwaliteit scheenbeschermer aan te bieden, tegen scherpe en marktconforme prijzen kunnen wij zeggen dat we uniek zijn met Shin ID in de sportwereld. Vele professionele voetballers spelen inmiddels met Shin ID.

De sleutel van het succes ligt in de snelle levertijden, de hoogwaardige kwaliteit en het uitstekende logistieke apparaat. Wij zijn een betrouwbare, innoverende en meedenkende partner.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden van Sporting ID? Onze accountmanagers zitten klaar om ook u te helpen met de aanschaf van sportmaterialen en sportaccessoires!

Sporting ID   |   Van ’t Hoffstraat 111   |   2665 JL   |   Bleiswijk   |   Nederland   |   Tel: 010 – 307 48 52   |   Email: info@sportingid.nl