Over Sporting ID

Mark Smith is de oprichter van Sporting ID Group in 2015. Mark heeft voor vele clubs gespeeld waaronder Feyenoord Rotterdam, Sparta Rotterdam & AGOVV Apeldoorn. Na het einde van zijn loopbaan als professioneel voetballer werkte hij door in de sportwereld, opzoek naar een ware uitdaging. Door het opgebouwde netwerk, heeft Sporting ID Group in de loop der jaren succesvolle connecties mogen opbouwen met clubs en verenigingen op elk niveau in binnen- en buitenland.  Met behulp van verschillende ondernemingen met diverse handelsnamen, is Sporting ID Group als geen ander nauw betrokken bij sportend Nederland & buitenland!

Aanvoerdersband.com is de basis van het succes van Mark Smith. Aanvoerdersband.com is een platform waar iedereen een gepersonaliseerde aanvoerdersband kan ontwerpen! Met een online editor is het mogelijk logo’s, teksten en afbeeldingen te plaatsen op jouw aanvoerdersband. Jouw concept-ontwerp wordt verder bewerkt zodat het een perfecte look geeft op de aanvoerdersband! Naast Aanvoerdersband.com zijn wij ook internationaal bekend als; Captain-Armband.com, Captain-Armband.us, Captain-Armband.uk & Kapiteinsband.be. Kort samengevat: Online, makkelijk en snel je eigen aanvoerdersband maken!

Sportmaterialen.com is ontstaan na de overname van Sport Creations. Het leveren van kwalitatieve sportaccessoires en sportartikelen is het doel van Sportmaterialen.com. Aan de hand van samenwerkingen met professionele en amateurclubs hebben wij ons doel mogelijk gemaakt. Neem een kijkje in onze webshop en ontdek alle mogelijkheden om je favorieten sport op een gestructureerde werkwijze te beoefenen!

Bedrukzelf.com maakt het visueel mogelijk om verschillende kledingstukken te personaliseren! Denk daarbij aan diverse afbeeldingen en/of teksten. Wij zijn in het bezit van een eigen uniek merk: 1-Design. Met deze brand wilt Sporting ID Group diverse ontwerpen op kledingstukken ontwikkelen.

De sleutel van het succes ligt in de zorgvuldige levertijden, de hoogwaardige kwaliteit en het uitstekende logistieke apparaat.

Bent u ook benieuwd wat Sporting ID Group u kunt bieden? Onze accountmanagers staan klaar om u te helpen!

Sporting ID   |   Van ’t Hoffstraat 111   |   2665 JL   |   Bleiswijk   |   Nederland   |   Tel: 010 – 307 48 52   |   Email: info@sportingid.nl