Over Sporting ID

Na een aantal jaar ervaring te hebben opgedaan bij verschillende bedrijven in de sales heeft Mark Smith begin 2014 het besluit genomen om een eigen onderneming te beginnen. Van 2014 t/m 2016 is dit begonnen vanuit een zolderkamer waarna Mark Smith in Maart 2016 de overstap heeft gemaakt naar Den Haag om daar samen met Dsign Squad verder te bouwen. In 2017 heeft Mark Smith besloten full-time met Sporting ID aan de slag te gaan.

Mark Smith heeft vanaf zijn 16e jaar in het betaalde voetbal gespeeld en is in 2010 gestopt na te hebben gespeeld voor o.a. Feyenoord, Sparta Rotterdam & AGOVV Apeldoorn.

Werken in de sportwereld was één van de wensen welke Mark Smith altijd heeft gehad en is zodoende gaan zoeken naar een mooie uitdaging. Vanuit huis heeft hij Sporting ID opgericht waaronder Aanvoerdersband.com, Captain-Armband.com & Captain-Armband.us vallen. Door het netwerk van Mark Smith in de sportwereld hebben de bedrijven de laatste jaren een groei meegemaakt waardoor Aanvoerdersband.com (vallend onder Sporting ID) de grootste leverancier is in Europa op gebied van gepersonaliseerde aanvoerdersbanden.

Sporting ID

Sporting ID
Wilgenlei 15
2665 KN Bleiswijk

Tel: 010 – 2265554
E-mail: info@sportingid.nl